Peugeot

Cine suntem? Suntem o echipa tanara, pregatita, dinamica, gata sa faca fata tuturor situatiilor si care va sprijina in gasirea solutiilor optime pe care le cautati in aflarea raspunsurilor Dvs.

Pe cine reprezentam? Suntem reprezentantii marcii PEUGEOT, in Romania, care datorita stilului propriu, elegantei, seriozitatii, calitatii produselor si a serviciilor oferite si-a castigat o buna reputatie pe piata mondiala a autovehiculelor.

Unde ne desfasuram activitatea? In Buzau, Blvd. Unirii, Bloc H3, Parter
Buzău, intr-un sediu nou, construit special sa va satisfaca cerintele si asteptarile, sediu pe care il consideram o adevarata "Casa a Leilor" in care va asteptam sa intrati, sa testati si sa achizitionati modelele noastre.

Ce va oferim? Va oferim ocazia de a veni in contact cu orice model din gama de autoturisme sau utilitare Peugeot, de a le testa performantele punandu-va la dispozitie parcul nostru de test drive si de a va achizitiona masina dorita. Mai mult, beneficiati de servicii post vanzare care acopera intreaga gama de interventii necesare si de sistemul specializat de asistenta tehnica rutiera: Peugeot Assistance.

In concluzie, inovatia, fiabilitatea, stilul, rafinamentul si eleganta pe care le imprima marca Peugeot in lumea automobilului, ne obliga si ne da ocazia sa raspundem cu solicitudine si profesionalism preferintelor unei clientele receptive la "calitatile leului".

MISIUNEA FIRMEI

Misiunea firmei este aceea de a prezenta cu maximum de fidelitate si de profesionalism calitatile autovehiculelor Peugeot impreuna cu toate activitatile conexe care sustin prezenta marcii pe piata auto din Romania, precum si aceea de a raspunde oricaror solicitari venite din partea clinetilor nostri prin intermediul unei echipe dinamice, profesioniste si dedicate atributelor marcii.


Informaţii de contact

0731 499 549

Gura Calnaului-Vadu Pasii,DNE 85, NR.41, Buzau, ROMANIA

Detalii contact